​Boligudlejer - Du er i trygge hænder hos os

​Til dig der er boligudlejer eller fremtidig boligudlejer i København eller Nordsjælland, tilbyder vi hos Comfort Housing omfattende assistance i hele udlejningsprocessen. Vi er et team bestående af professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for rådgivning og administration af det store arbejde, der ligger i at være boligudlejer. Vores beskæftigelse begrænser sig ikke blot til håndtering af opgaver, der er relevante for boligudlejer, vi yder også bistand i forbindelse med blandt andet leje, fremleje og vurdering af husleje med mere.

HJÆLP TIL DIG DER ER BOLIGUDLEJER, LEJER, ELLER FREMLEJER

​Vores faglige ekspertise spænder bredt inden for lejebranchen med særlig vægt på boligudlejer-feltet. Comfort Housing har en stor kontaktflade i Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvilket udvider vores muligheder for at hjælpe dig med at komme i kontakt med den rigtige boligudlejer eller -lejer.

Vores tilbud om at assistere dig i søgeprocessen ved at udnytte vores netværk viser sig ofte særdeles gavnligt i henhold til at matche specifikke ønsker og krav. Servicen er endda helt omkostningsfri for lejer såvel som boligudlejer. Vi formår altid at møde vores kunders varierende krav og ønsker inden for de forskellige dele af lejeforholdet.

​SÆRLIGT HVIS DU ER BOLIGUDLEJER

​Hos Comfort Housing er vi særligt behjælpelige med de mange praktiske overvejelser og beslutninger der gør sig gældende for dig, der er boligudlejer.

​Vi tager hånd om:

  • indledende møder hvor boligen gennemgås, og forventninger afstemmes
  • vurdering og hjælp med at fastsætte en fornuftig husleje
  • annoncering og fremvisninger af boligen
  • samt udarbejdelse af den endelige lejeaftale mellem lejer og boligudlejer

​Derudover står Comfort Housing tilmed for at varetage administrative opgaver i hele udlejningsperioden. Dette gælder både:

  • afregning og korrespondance med lejer
  • indkrævning af husleje
  • depositum
  • indskud
  • og en masse andet

Vi er din kontaktperson som boligudlejer, hvis der opstår praktiske eller tekniske problemer.

KONTAKT OS for en uforpligtende samtale

Hvis du er interesseret i et uforpligtende møde eller gerne vil høre mere om mulighederne for dig som boligudlejer på Sjælland, kan du kontakte os på telefon 61 16 55 88eller udfylde kontaktformularen på siden. Vores personale besvarer henvendelser alle hverdage fra 9 til 17.​

​Comfort Housing  ▪  Strandvejen 153 1 sal  ▪  2900 Hellerup  ▪  Tlf. +45 61 16 55 88