Vurdering af husleje i København og Nordsjælland

​Comfort Housing har specialiseret sig i udleje, leje og fremleje af boliger, herunder vurdering af husleje i blandt andet København og Nordsjælland. Fordelen med en vurdering af din husleje er, at du som udlejer kan få fastsat den rigtige husleje.

Vores vurdering af din husleje sikrer en seriøs fastsættelse

Der er mange faktorer, som spiller ind ved vurdering af husleje, herunder for eksempel størrelse, stand, indretning, udlejningsperiode og område.

Der kan være meget stor forskel på den reelle markedsleje og den leje som fastsættes af offentlige myndigheder. Derfor er det vigtigt med en grundig huslejevurdering, således du kan sikre dig en seriøs og rentabel lejeindtægt - på det rigtige grundlag. Dertil kommer, at vi kan hjælpe med at udforme en god og rigtig huslejekontrakt, som giver dig den størst mulige tryghed.

​Vi kan med andre ord hjælpe med bedømmelse af din husleje samt med udarbejdelse af en huslejekontrakt, men også med at finde den gode lejer. Vi har et omfattende netværk inden for erhvervslivet, ambassaderne, NGO'erne og FN. Vi kan endvidere assistere med en lang række andre services som blandt andet rengøring, vedligeholdelse, administration samt ind- og udflytningsrapporter.

Kontakt os for at få en uforpligtende vurdering af husleje

Du er velkommen til at kontakte Comfort Housing for at få en uforpligtende vurdering af din husleje, samt en drøftelse af, hvad vi kan tilbyde i forhold til udlejning. Du kan ringe til os på telefon 61 16 55 88 for at aftale nærmere om en vurdering af din husleje.

​Comfort Housing  ▪  Strandvejen 153 1 sal  ▪  2900 Hellerup  ▪  Tlf. +45 61 16 55 88