Slug

Velindrettet ét-plans kvalitetshus fra 2009 med fire soveværelser, stort og åbent køkken, rummelig stue, 40 kvm garage med port, dejlig have og flere terrasser. Mange gode detaljer såsom gulvvarme i hele huset, centralstøvsuger, ventilationsanlæg og solcelleanlæg. Tæt på skole, sport og indkøb.

Beliggenhed
Tanger Alle 3, Kastrup, København
København
Kastrup
2770
Tanger Alle 3
Fakta
Ja
Nej
Ja, efter aftale
Have
Video

Dejligt, møbleret hus med 4 soveværelser

Kastrup

Tanger Alle 3

DKK 18.000 pr. md. *
Detaljer
 Udlejet
Flot ét-plans kvalitetshus fra 2009. Huset er opført som et lavenergihus i træ og rummer 145 godt udnyttede kvm samt en 40 kvm garage med port. Huset er indrettet med børneafdeling med to værelser og badeværelse, dertil master soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse og yderligere et værelse/kontor, i alt 4 værelser. Køkkenet er rummeligt og åbent til spiseområde og stue, ligesom huset rummer et dejligt bryggers. Fra stuen er der direkte udgang til to terrasser, hvor den ene er delvist overdækket, samt en skøn have med flot beplantning og frugttræer. Huset er smagfuldt indrettet og er lige til at flytte ind i. Ejendommen er opført i de bedste kvalitetsmaterialer og her er tænkt over alle detaljer med bl.a. sprossede termoruder, sort tegltag, gulvvarme i hele huset, centralstøvsuger, ventilationsanlæg og solcelleanlæg. Sidstnævnte gør huset utrolig billigt i varme. Ventilationsanlægget udnytter overskydende varme maksimalt og giver et friskt og godt indeklima. Kvarteret er meget attraktivt og børnevenligt, tæt på skole, sportsaktiviteter, ny svømmehal, indkøbsmuligheder samt skønne Amager Fælled.

Husleje : DKK 18.000 pr. md.
Depositum : DKK 54.000
Forudbetalt husleje : DKK 0
Lejeperiode : 2 år
Ledig fra : 1. april 2021
Bopælsregistrering : Ja
Forbrug (vand og varme) : DKK 1.500
Areal : 145 m²
Værelser : 5
Soveværelser : 4
Badeværelser : 2
Toiletter : 0
Møbleret : Ja
Byggeår : 2008
Opbevaring : Ja, loftsrum
Contact Agent

KONTAKT

OS

Elisabeth Siwiec von Staffeldt
Tel: +45 2622 7478
es@comforthousing.dk
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern

*Aktuelle lejepriser er vist i danske kroner. Priserne i andre valuta er kun vejledende og kan afvige fra de nuværende valutakurser.Strandvejen 153
2900 Hellerup

Lyngsø Allé 3
2970 Hørsholm

Tel: +45 6116 5588
info@comforthousing.dk
*Aktuelle lejepriser er vist i danske kroner.
Priserne i andre valuta er kun vejledende og
kan afvige fra de nuværende valutakurser.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik