Slug

Unik lejlighed med udsigt og hele 3 skønne altaner. Lejligheden fordeler sig på 129m2 i to plan. Rummelig entre med garderobe, badeværelse med brus og vaskesøjle, værelse, stort køkken-stue område med direkte adgang til både vest- og nordvendt altaner. Herfra er der adgang til master bedroom, med trappe til øverste etage. Du finder her walk-in, repos samt mulighed for at indrette kontor eller værelse. Her er der adgang til lejlighedens perle af en tagterrasse.

Beliggenhed
Helsinkigade 23 - 4tv, Nordhavn, København
København
Nordhavn
2150
Helsinkigade 23 - 4tv
Fakta
kan tilkøbes i p-hus
Ja
Ja, efter aftale
1 stor tagterrasse, 2 altaner
Video

Perle med hele 3 altaner

Nordhavn

Helsinkigade 23, 4tv

DKK 20.900 pr. md. *
Detaljer
 Til leje
I en Symfoni af det bedste fra Nordhavn, for foden af Østerbro, Århusgadekvarteret, med badefaciliteter ved Nordhavn Bassin, Langelinje, moderne arkitektur og naturskønne omgivelser ligger denne unikke lejlighed med udsigt og hele 3 skønne altaner. Lejligheden fordeler sig på 129m2 i to plan. Rummelig entre med garderobe, badeværelse med brus og vaskesøjle, værelse, stort køkken-stue område med direkte adgang til både vest- og nordvendt altaner. Herfra er der adgang til master bedroom, med trappe til øverste etage. Du finder her walk-in, repos samt mulighed for at indrette kontor eller værelse. Her er der adgang til lejlighedens perle af en tagterrasse -et fantastisk uderum med udsigt til storslået arkitektur, Trekroner, Nordhavns Bassinet og det maritime miljø. Overalt i lejligheden er der skønt lysindfald samtidig med at lejligheden er gennemført i lækre materialer med skønne detaljer. Området er spækket med specialforretninger, biograf, cafeer og spisesteder – og kun få minutters gang til transportforbindelser.

Husleje : DKK 20.900 pr. md.
Depositum : DKK 62.700
Forudbetalt husleje : DKK 0
Lejeperiode : 12-18 måneder
Ledig fra : Straks
Bopælsregistrering : Ja
Forbrug (vand og varme) : DKK 1.100
Areal : 129 m²
Værelser : 4
Soveværelser : 3
Badeværelser : 1
Toiletter : 0
Møbleret : Nej
Byggeår : 2015
Opbevaring : Kælderrum
Contact Agent

KONTAKT

OS

Elisabeth Siwiec von Staffeldt
Tel: +45 2622 7478
es@comforthousing.dk
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern

*Aktuelle lejepriser er vist i danske kroner. Priserne i andre valuta er kun vejledende og kan afvige fra de nuværende valutakurser.Strandvejen 153
2900 Hellerup

Lyngsø Allé 3
2970 Hørsholm

Tel: +45 6116 5588
info@comforthousing.dk
*Aktuelle lejepriser er vist i danske kroner.
Priserne i andre valuta er kun vejledende og
kan afvige fra de nuværende valutakurser.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik