Slug

Smukt beliggende finder du dette eksklusive hus spækket med luksus og panoramaudsigt til golfbanen, The Scandinavian. Huset kan lejes fra nu og frem til 1. april 2022.
Denne perle ligger fuldstændig fantastisk midt i naturen med skøn udsigt fra alle værelser. Huset er gennemført i rustikke naturmaterialer, der går i ét med omgivelserne. Alt møblement og interiør er ….

Beliggenhed
Oldvej 3 - 3520 Farum, Hedebolund - Farum, Allerød
DK
Allerød
Hedebolund - Farum
3520
Oldvej 3 - 3520 Farum
Fakta
Ja
Nej
Nej
Ja, 2 altaner
Ja
Ja

EKSKLUSIVT HUS MED PANORAMAUDSIGT

Hedebolund - Farum

Oldvej 3, 3520 Farum

DKK 29.000 pr. md. *
Detaljer
 Til leje
Smukt beliggende finder du dette eksklusive hus spækket med luksus og panoramaudsigt til golfbanen, The Scandinavian. Huset kan lejes fra nu og frem til 1. april 2022. Der kan ikke registreres bopæl på denne adresse. Denne perle ligger fuldstændig fantastisk midt i naturen med skøn udsigt fra alle værelser. Huset er gennemført i rustikke naturmaterialer, der går i ét med omgivelserne. Alt møblement og interiør er top-lækkert og med husets arkitektur og vinduer fra gulv til loft, får man ekstra lyst til at opholde sig her. Her kan man leve og ånde i fred og ro… tænke store kreative tanker… og bare nyde udsigten… I stueplan er der nydelig hall og adgang til 3 store soveværelser, alle med direkte adgang til eget badeværelse. På øverste niveau bliver du mødt af panoramaudsigten til golfbanen. Etagen er hyggeligt og lækkert indrettet med lounge-sofaarrangement og smagfuldt køkken-spiseområde. På samme etage finder du endnu et skønt værelse med eget badeværelse. Der er mulighed for at indrette et af værelserne til hjemmekontor. Der er terrasse på begge niveauer. Huset henvender sig til en virksomhed, der har brug for et sted til sine medarbejdere for en kortere periode eller til familien med store børn, der har brug for et eventyrligt lækkert, midlertidigt hjem. Alt i alt er dette et luksushus i de skønneste grønne ugenerede omgivelser. Det er også muligt kun at leje første etage for en mindre pris.

Husleje : DKK 29.000 pr. md.
Depositum : DKK 29.000
Forudbetalt husleje : DKK 0
Lejeperiode : Til 31. marts 2022
Ledig fra : Straks
Bopælsregistrering : Nej
Forbrug (vand og varme) : Inkluderet
Areal : 250 m²
Værelser : 5
Soveværelser : 4
Badeværelser : 4
Toiletter : 0
Møbleret : Ja
Byggeår : 2010
Opbevaring : Nej
Contact Agent

KONTAKT

OS

Elisabeth Siwiec von Staffeldt
Tel: +45 2622 7478
es@comforthousing.dk
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern


Strandvejen 153
2900 Hellerup

Lyngsø Allé 3
2970 Hørsholm

Tel: +45 6116 5588
info@comforthousing.dk
*Aktuelle lejepriser er vist i danske kroner.
Priserne i andre valuta er kun vejledende og
kan afvige fra de nuværende valutakurser.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik