Slug

Skøn ugenert villa i to plan med panoramaudsigt direkte til Søllerød Sø. Huset ligger tilbagetrukket fra vejen på skrående, charmerende, sydvendt grund. Her er plads til den store familie med god planløsning og skønne opholdsrum. Du bliver budt velkommen via en dejlig lys entrè, stuen samt det åbne køkken/spiseområde har begge store panoramavinduer mod haven og søen. Begge har udgang til stor træterrasse, hvor omgivelserne kan nydes.
Ydermere er der 3 værelser samt stort badeværelse med kar og brus, gæstetoilet, bryggers og udgang til garagen. Underetagen fordeler sig på et stort opholdsrum med brændeovn samt to værelser, -alle med udsigt og adgang til terrasse, stort badeværelse med kar og brus, sauna samt disponibelt rum.
Denne perle ligger fuldstændig fantastisk – omgivelserne er der ikke en finger at…

Beliggenhed
Øverødvej 36B - 2840 Holte, Søllerød, Rudersdal
DK
Rudersdal
Søllerød
2840
Øverødvej 36B - 2840 Holte
Fakta
Ja
Nej
Efter aftale
Ja, altan, terrasse, have

Herlig villa i første række til Søllerød Sø

Søllerød

Øverødvej 36B, 2840 Holte

DKK 39.000 pr. md. *
Detaljer
 Til leje
Skøn ugenert villa i to plan med panoramaudsigt direkte til Søllerød Sø. Huset ligger tilbagetrukket fra vejen på skrående, charmerende, sydvendt grund. Her er plads til den store familie med god planløsning og skønne opholdsrum. Du bliver budt velkommen via en dejlig lys entrè, stuen samt det åbne køkken/spiseområde har begge store panoramavinduer mod haven og søen. Begge har udgang til stor træterrasse, hvor omgivelserne kan nydes. Ydermere er der 3 værelser samt stort badeværelse med kar og brus, gæstetoilet, bryggers og udgang til garagen. Underetagen fordeler sig på et stort opholdsrum med brændeovn samt to værelser, -alle med udsigt og adgang til terrasse, stort badeværelse med kar og brus, sauna samt disponibelt rum. Denne perle ligger fuldstændig fantastisk - omgivelserne er der ikke en finger at sætte på. Huset danner de ideelle rammer for dig, der ønsker at nyde livet, tænke store tanker samt skabe ro og hygge om familien. Området er naturskønt med udsøgte restauranter og butikker, museum, gadekær, slot mm.

Husleje : DKK 39.000 pr. md.
Depositum : DKK 117.000
Forudbetalt husleje : DKK 39.000
Lejeperiode : 2 år
Ledig fra : Straks
Bopælsregistrering : Ja
Forbrug (vand og varme) : DKK 3.500
Areal : 249 m²
Værelser : 6
Soveværelser : 5
Badeværelser : 2
Toiletter : 1
Møbleret : Nej
Byggeår : 1981
Opbevaring : Ja
Contact Agent

KONTAKT

OS

Elisabeth Siwiec von Staffeldt
Tel: +45 2622 7478
es@comforthousing.dk
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern


Strandvejen 153
2900 Hellerup

Lyngsø Allé 3
2970 Hørsholm

Tel: +45 6116 5588
info@comforthousing.dk
*Aktuelle lejepriser er vist i danske kroner.
Priserne i andre valuta er kun vejledende og
kan afvige fra de nuværende valutakurser.

Læs vores cookie- og privatlivspolitik