​Relocation med Comfort Housing

Hos Comfort Housing yder vi assistance i forbindelse med relocation til København eller Nordsjælland. Flytter du til København eller Nordsjælland, er der rigtig mange bolig- og lejemæssige forhold at tage stilling til i forbindelse med din relocation. Comfort Housings samarbejdspartnere tilbyder komplette pakker, hvor der bliver taget hånd om alt det praktiske, der vedrører en relocation.

Hvad skal der tages stilling til under en relocation?

​Relocation er altid en stor omvæltning, uanset om du er på egen hånd, sammen med en partner eller flytter hele familien til den anden ende af landet – eller til et helt nyt land. Derfor tilbyder vores samarbejdspartnere hjælp til at tage de mange beslutninger, store som små, som en sådan relocation indebærer. 

Denne assistance indebærer blandt andet:

  • Møder med forventningsafstemning og behovsafklaring
  • Opnåelse af de nødvendige tilladelser
  • Vejledning om procedure ved anmeldelser til offentlige myndigheder
  • Rundvisning i de forskellige bydele
  • Forsikringsmæssig stillingtagen
  • Tilmelding til danskkurser på alle niveauer
  • Hjælp til at finde den rigtige skole eller børnehave​

​Vores samarbejdspartneres erfarne og professionelle personale sørger for, at du er i trygge hænder under din relocation til det danske hovedstadsområde. De tager sig af praktiske og administrative opgaver i alle dele af flytteprocessen, så du kan koncentrere dig om det vigtige, nemlig at pakke flyttekasserne og begynde dit liv et helt nyt sted. Med Comfort Housing i ryggen garanteres du en god start og et trygt flytteforløb under din relocation.

Kontakt os

Vil du gerne høre mere om dine muligheder for at få assistance under din relocation, kan du ringe til os på telefon 61 16 55 88. Vores imødekommende personale sidder klar til at tage imod dit opkald alle hverdage i tidsrummet 9-17.

​Comfort Housing  ▪  Strandvejen 153 1 sal  ▪  2900 Hellerup  ▪  Tlf. +45 61 16 55 88