Services - lej din bolig ud

Comfort Housing samarbejder med en række nationale og internationale virksomheder. Vores lejere er derfor ofte ansatte, som skal arbejde i København i en periode. Virksomhederne og de enkelte lejere er interesserede i huse og lejligheder som fremtræder i god indflytningsklar stand. Såvel møbleret som umøbleret. 

Vore lejere efterspørger alt fra eksklusive villaer, over familievenlige 1 families huse og rækkehuse, til almindelige lejligheder. Beliggenheden er typisk i København og de attraktive bolig områder i Nordsjælland. Blandt vores lejere er både familier, par og enlige.

Vi tilbyder Dem:

  • Indledende møde hvor Deres bolig og Deres muligheder gennemgås
  • Professionel præsentation af Deres bolig, bl.a. med fotos, grundplansskitse og grundig beskrivelse af boligen
  • Individuelt udarbejdet lejekontrakt
  • Annoncering i relevante medier
  • Mulighed for huslejegaranti
  • Kvalitetstjek af Deres bolig for optimering af udlejning.​​

Ved tidsbestemt udlejning tilbyder Comfort Housing Dem endvidere mulighed for at tegne en garanti for huslejens betaling.

Det første skridt: Udfyld formularen eller ring til os.​ på telefon 61 16 55 88.

Administration

Comfort Housing tilbyder at tage sig af det administrative i hele udlejningsperioden.

Vi opkræver husleje, sørger for afregning af forbrugsafhængige ydelser og varetager korrespondance med lejeren.

Investeringskøb

Investering i fast ejendom har historisk set været en værdisikker investeringsform. Specielt når I foretager jeres investering i et område som er i god udvikling og hvor fremtidsperspektivet ser lyst ud.

Relocation

Flytter I til København?

Vi samarbejder med professionelle firmaer som tilbyder komplette pakker, hvor der bliver taget hånd om alt det praktiske.

Vedligeholdelse af have

Comfort Housing tilbyder at vedligeholde jeres have både som en løbende service og som en enkeltydelse.

Comfort Housing sørger for at slå græsset og klippe hækken. Vi holder bedene og fejer bladene sammen. Vi tilbyder forskellige pakker afhængig af havens størrelse og Deres ønske om plejeniveau. Vore konsulenter giver jer gerne en pris på vedligehold af Deres have. Har haven brug for en opfriskning inden udlejning eller ved afslutning af lejeperioden giver vi gerne tilbud på, at ordne dette for jer.

Ind- & udflytningsrapporter

Comfort Housings Ind- og udflytningsrapporter med tilhørende fotodokumentation er med til at skabe det korrekte billede af det lejedes tilstand og er ikke mindst med til at fjerne tvivlsspørgsmål.​

Kvalitetstjek

Som et led i vores service overfor udlejere tilbyder vi at gennemgå boligen som tænkes lejet ud. En bolig i god stand kan altid indbringe en højere leje, men omkostningerne til eventuelle forbedringer skal naturligvis sættes i forhold til.

Opbevaring

Vælger I at udleje Deres bolig umøbleret, kan der opstå behov for en tryg opbevaring af Deres indbo. Comfort Housing kan tilbyde at opbevare jeres indbo – tørt og trygt.

Spørg os om jeres muligheder.

Rengøring

Kunne det lette hverdagen med rengøringshjælp eller er der ikke tid til den store rengøring ved ud- eller indflytninger?

Comfort Housing tilbyder forskellige typer for rengøringsservice: Hovedrengøringer eller ugentlige/halvmånedlige rengøringer.

​Comfort Housing  ▪  Strandvejen 153 1 sal  ▪  2900 Hellerup  ▪  Tlf. +45 61 16 55 88