Søg bolig

Hvis I ikke finder en bolig som matcher Deres ønsker, så kontakt os ! Gennem vor store kontaktflade i Storkøbenhavn og Nordsjælland området har vi mulighed for en søgning af bolig som specifikt matcher jeres ønsker og krav. Denne service er naturligvis omkostningsfri for jer.​

Boliger

Klik på kolonneoverskrifterne for sortering af emnerne.​

Billede​

Kort Beskrivelse​

Kvm.

Ledig fra​

Mdl leje​​

Type​

Gentofte

​​Dejlig, rummelig og lys lejlighed centralt på Vesterbro i København. Smukke stuer en suite og stort lysindfald. Med hele 5 soveværelser er der plads til den store familie. Lejligheden har en lang række charmerende detaljer som blotlagt bindingsværk, sildebensparket, stuk og roset i loftet. Køkkenet er fra 2013, og badeværelset er ny istandsat. Til lejligheden hører to opbevaringsrum på samme etage som lejligheden og et hyggeligt gårdmiljø med plads til leg og grill.

249​

Snarest​

25.000​

Lejlighed​

Gentofte

​​Lækker, gennemrenoveret lejlighed øverst oppe med masser af lys og en god ruminddeling. Dejlig altan og fælles have og tæt på Gentoftes mange spændende forretninger. Nem adgang til både offentlig transport og motorvejsnet.

Lejligheden indeholder: Entré, køkken i åben forbindelse med stor, lys stue, lækkert badeværelse med brus, soveværelse og mindre børneværelse/kontor. Desuden skøn altan samt gæstetoilet.

98​

10-02-2019

16.000​

Lejlighed​

Charlottenlund

​Skøn hyggelig 2 vær. lejlighed 350 meter fra Ordrup station. Beliggende med kort afstand til såvel Ordrupvejs mange tilbud med caféer, indkøb m.v. og rekreative områder. Lejligheden er nyrenoveret med helt nyt køkken + hårde hvide varer. Alle gulve er behandlede og der er nymalet. Badeværelset er ligeledes renoveret. Hyggelig stue med altan og pejs. Regulært soveværelse og mindre walk-in.

56​

Snarest

10.500​

Lejlighed​

ReservereT

østerbro

​Super beliggenhed på Østerbro. Dejlig 3 værelses lejlighed med egen altan. God planløsning med fordelings gang, 2 stuer en suite. Adgang til badeværelset via soveværelse. Åbent lyst køkken med adgang til dejlig stor altan.

64​

01-11-2018​

10.900​

Lejlighed​

København s

​Lejligheden har vinduer og altaner til 3 verdenshjørner. Dette giver et fantastisk lysindfald og de skønneste udsigter. Der er anvendt kvalitetsmaterialer overalt og møbleringen er i meget fin kvalitet. Lejligheden har kun været beboet i ca. 3 måneder.

Fra elevatoren træder du ind i lejlighedens rummelige entre. Herfra er der adgang til badeværelse med brus og vaskefaciliteter. Åbent køkken / spiseområde med udgang til en af lejlighedens altaner. 2 soveværelser med indbyggede skabe.

87​

01-11-2018

19.800​

Lejlighed​

Rungsted

​Næsten ny, meget og elegant lejlighed opført i 2014. Alle moderne bekvemmeligheder. Gulvvarme overalt. Lavt varmeforbrug. Badeværelse + gæstetoilet. 2 dejlige altaner. Sol på altanerne morgen, eftermiddag og aften. Beliggende på 1. sal. 

112

​Snarest

15.950​

Lejlighed​

KØBENHAVN k

​Stor, lys 4 vær. lejlighed midt i City. Meget tæt på Nørreport Station og midt i alle centrums fristelser med utallige forretninger, caféer, restauranter o.s.v.

Fra lejlighedens entré er der adgang til badeværelset samt toilet. Meget stor central stue, med flotte stuklofter m.v. Køkken med blottet murstensvæg og elegant komfur i det gamle ildsted. Spisestue i forbindelse med køkkenet. 2 rummelige soveværelser. 

​147

Snarest​

16.500​

Lejlighed​

Udlejet

Vallensbæk

​Dejlig bolig i god stand, opført i kvalitetsmaterialer. Her får du: Stor klinkebelagt entré, kæmpe stue, dejligt køkken-alrum, 3 gode værelser, badeværelse og gæstetoilet. Desuden stor, lys og tør kælder med mange anvendelsesmuligheder. Den nemme have byder både på græs og solrig terrasse.

Der er ikke langt til indkøb, offentlig transport og motorvejsnet, og der er skole og pasningsmuligheder tæt på. Her får du rigtigt meget for pengene!

160

+

50

kælder

01-08-2018

15.850​

Lejlighed​

Udlejet

hørsholm

​Virkelig lækker lejlighed. Lejligheden har for få år siden fået en gennemgribende renovering, hvor der overalt er anvendt de bedste materialer. Til lejligheden hører en ca. 80 kvm. stor tagterrasse, hvor solen kan nydes det meste af dagen. Privat P-plads medfølger.

Lejligheden indeholder: Stor lys entre, meget stort køkken / spisestue med pejs. Stue med glasloft, 2 værelser, den ene med walk-in. Badeværelse og gæstetoilet.

120

+

80

Tagterrasse

Snarest​

17.000​

Lejlighed​

Udlejet

København ø

​Lejligheden er beliggende i det meget eftertragtede område omkring Kildevældsgade med kort afstand til Svanemøllens S-togstation og andre offentlige trafikforbindelser. Herfra er der kort afstand til såvel byens liv som skov og strandarealer.

100

Snarest​

15.000​

Lejlighed​

Udlejet

København s

​Godt disponeret penthouselejlighed med fantastisk udsigt over indre by med alle dens tårne. Det imponerende fyrværkeri fra Tivoli kan nydes fra den 62 kvm. store tagterrasse. På terrassen finder du også et fuldt funktionelt udekøkken.

102

+

62

(tagtaresse)

Snarest​

19.800​

Lejlighed​

Udlejet

Rungsted

​Næsten ny, meget lys og elegant lejlighed opført i 2014. Beliggende på 2. sal med udsigt over villa område. Alle moderne bekvemmeligheder. Gulvvarme overalt. Lavt varmeforbrug. Badeværelse samt gæstetoilet. 2 dejlige altaner, hvor solen kan nydes det meste af dagen.

135

​01-08-2018

18.000​

Lejlighed​

Udlejet

København s

​Rækkehus fra 2014. Såvel bolig som interiør er af meget høj kvalitet og med skøn 42 kvm. stor tagterrasse. Huset er beliggende få minutters gang fra Metroen og det skønne rekreative område - Amager Strandpark.

130

+

65

(kælder)

+

42

(tagterrasse)

01-05-2018​

19.900​

Lejlighed​

Udlejet

Islandsbrygge

​Godt udnyttet og helt moderne lejlighed med bedste beliggenhed allerførst på Bryggen. 2 altaner, den ene (og største) er sydvestvendt mod ejendommens afskærmede gårdmiljø.

Lejligheden er fra 2006 og indeholder: Entre med adgang til lejlighedens ene badeværelse. Stort opdelt rum som er lejlighedens omdrejningspunkt. Rummet er opdelt i spisestue, køkken og opholdsstue. 

102

01-06-2018​

17.500​

Lejlighed​

​Comfort Housing  ▪  Strandvejen 153 1 sal  ▪  2900 Hellerup  ▪  Tlf. +45 61 16 55 88