Søg bolig

Hvis I ikke finder en bolig som matcher Deres ønsker, så kontakt os ! Gennem vor store kontaktflade i Storkøbenhavn og Nordsjælland området har vi mulighed for en søgning af bolig som specifikt matcher jeres ønsker og krav. Denne service er naturligvis omkostningsfri for jer.​

Boliger

Klik på kolonneoverskrifterne for sortering af emnerne.​

Billede​

Kort Beskrivelse​

Kvm.

Ledig fra​

Mdl leje​​

Type​

værløse

​Stor og lys villa som er moderniseret i 2001 og med tilbygning fra 2014.

2 badeværelser, 3 gode børneværelser + stort master bedroom med eget walk incloset og eget badeværelse med brus og spabad. Stort lys stue med loft til kip. Flere udgange til den store sydvest vendte terrasse, hvor livet kan nydes hele sommeren. Stor lukket have med drivhus og æbletræer.

​180

snarest​

19.500​

Hus​

Valby

​Dejlig hvidpudset villa tæt ved Damhussøen. Beliggende i roligt og attraktivt villa område.

Villaen er på 148 godt udnyttede kvadratmeter fordelt på to etager. Dertil er der 44 m2 kælder. I stueplan finder du rummelig entre, gæstetoilet, køkken/spisestue og 2 stuer en suite. På 1. salen er repos, 3 gode værelser og badeværelse. Til huset hører også en god, hyggelig og børnevenlig have.

148

+

44

(Kælder

01-11-2017​

19.500​

Hus​

Hedehusene

​Økonomisk og meget flot familievilla med gulvvarme overalt. Boligen som er opført i år 2008 er særdeles velindrettet med separat børneafdeling med 2 soveværelser og badeværelse, forældresoveværelse med eget bad, ekstra soveværelse/kontor, stort alrum med køkken/spiseafdeling og opholdsstue ud i et samt praktisk bryggers med vaskefaciliteter. Skøn og rolig beliggenhed med nem og hurtig adgang til både offentlig transport samt motorvejen til København. 

140​

Snarest​

16.500​

Hus​

amager

​Åben og veldisponeret lejlighed i 2 etager og med bedste beliggenhed i Ørestaden. Udlejes møbleret. Kort afstand til Metro linjen. Skønne fælles tagterrasser, hvor udsigten kan nydes i fulde drag. Lejligheden er beliggende på 7. sal. Fantastisk lystindfald i lejligheden. På nederste etage er åben planløsning med entre, køkkenafsnit og stue. Endvidere badeværelse og disponibelt rum. På øverste etage findes stort repos som er meget velegnet til kontor samt soveværelse. 

94​

01.09-2017​

13.900​

Lejlighed​

København Nv

​Lys og godt indrettet 3 vær. lejlighed beliggende på rolig vej. Gennem utallige busforbindelser nås det meste af København på under en ½ time.

Du bydes velkommen i praktisk entre. I åben forbindelse hermed finder du køkken/stue som er boligens centrale rum, herfra er der udgang til dejlig sydvestvendt altan. 2 regulære værelser og moderniseret badeværelse. I hele lejligheden er der højt til loftet, hvilket er medvirkende til en rigtig god og behagelig rumfornemmelse.

lejligheden er uden bopælspligt.​

​110

snarest​

15.500​

Lejlighed​

København S

​Næsten ny 5 vær. lejlighed. Super beliggenhed med 2 min. Gang til Metro station og 2 min. til attraktive Amager Strandpark. Fra lejligheden når du City på 10 min. Og lufthavnen på 12 min. Såvel lejlighed som ejendom er opført i kvalitets materialer.

4 gode soveværelser og dejlig lys opholdsstue i åben forbindelse med køkkenet. 2 badeværelser og 2 altaner.

Lejligheden udlejes fuldt møbleret.

​120

01-09-2017​

17.500​

Lejlighed​

København k

​Dejlig lys 3 vær. lejlighed opført i 2005. Smukt beliggende ved Christianshavns kanaler og volde i et område med en smuk blanding af nyere bebyggelse og ældre restaurerede bygninger. Meget kort afstand til centrum via den nye gang/cykelbro.

Såvel ejendommen som lejligheden er opført i lækre materialer. Lejligheden indeholder rummelig entre, brusebadeværelse, stue / køkken med udgang til vestvendt altan. 2 gode værelser med skabe. 

​98

01-09-2017​

17.000​

Lejlighed​

Udlejet

Farum

​Stor og lys lejlighed på 1. sal. 98 veldisponerede kvadratmeter.

Velbeliggende lejlighed med stor sydvestvendt altan, hvor solen kan nydes eftermiddag og aften. God indretning, hvor lejlighedens kvm. til fulde er udnyttet. 3 gode værelser og stort køkken/alrum/stue med udgang til altanen. Elevator og dørtelefon i ejendommen.

​98

Snarest​

12.000​

Lejlighed​

Greve

​Stor og lys lejlighed på 1. sal. 148 veldisponerede kvadratmeter.

Stort køkken med god plads til spisebord, adgang til ”bryggers” med vaskesøjle. Stor stue med brændeovn og flot trægulv. Flotte ny renoverede badeværelser. 3 store værelser heraf 2 med indbyggede skabe. En lejlighed som vi tiltale de fleste.

​​148

15-08-2017​

11.500​

Lejlighed​

Islandsbrygge

​Utrolig lys og veldisponeret nyopført lejlighed. Beliggende direkte ud til havneløbet og med altaner mod både nord og syd.

Stort lyst centralt rum med køkken/spisestue/stue. Fra stuen er der udgang til lejlighedens største overdækkede altan på 10 kvm. Centralt beliggende badeværelse med 2 håndvaske og brus. 3 gode værelser med kig til havneløbet.

​​118

01-08-2017​

19.900​

Lejlighed​

Hillerød

​Villa som er både veldisponeret, lys og velholdt udlejes.

Her finder du alt som en velholdt villa skal tilbyde. 4 værelser, 2 i hver sin ende af huset, stor rummelig stue i delvis åben forbindelse med spisestue og køkkenområde. 2 badeværelser, 1 med brus og 1 med badekar. Godt bryggers og entre. Stor indhegnet have med terrasser mod både nord, syd og vest. Kort afstand til dejligt skovområde.

​​174

01-08-2017​

14.000​

Hus

Amager

​Nyligt opført rækkehus med udsigt til Fælleden.

I Skovkvarteret tæt på den nye Superarena udlejes nyligt opført rækkehus i 3 etager. Gennemtænkt planløsning med 2 badeværelser og 3 soveværelser. Egen terrasse samt udhus. I stueplan finder du entré med garderobe, badeværelse og køkken/alrum med udgang til terrassen. 1 sal består af stue og 1 værelse. På 2. salen er der 2 værelser samt badeværelse.

​​120

Snarest​

16.000​

Lejlighed​

Rungsted

​Meget lys og elegant lejlighed opført i år 2015. Alle moderne bekvemmeligheder. Gulvvarme overalt. Lavt varmeforbrug. Køkken/stue i et meget stort rum, hvor der er god plads til såvel spise- som opholdsmøbler. Store værelser. 2 altaner. Egen P-plads i aflåst P-kælder.

​​159

snarest​

19,500​

Lejlighed​

NOrdhavn

​Bo nyt og centralt i det nye Nordhavn. Her udlejes en dejlig 73 kvm 2-værelses lejlighed i et område, der stort set er færdigudviklet og fuldt beboet. Lejligheden er smagfuldt indrettet og udlejes møbleret. Til lejligheden hører altan samt adgang til fælles tagterrasse med fantastisk udsigt. Der er gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden rummer et flot, åbent køkken, en rummelig stue samt soveværelse og flot badeværelse. I entreen er en stor skabsvæg. Bemærk, at der ikke må haves folkeregisteradresse i lejligheden. 

​​73

snarest​

14,500​

Lejlighed​

​Comfort Housing  ▪  Strandvejen 153 1 sal  ▪  2900 Hellerup  ▪  Tlf. +45 61 16 55 88