Søg bolig

Hvis I ikke finder en bolig som matcher Deres ønsker, så kontakt os ! Gennem vor store kontaktflade i Storkøbenhavn og Nordsjælland området har vi mulighed for en søgning af bolig som specifikt matcher jeres ønsker og krav. Denne service er naturligvis omkostningsfri for jer.​

Boliger

Klik på kolonneoverskrifterne for sortering af emnerne.​

Billede​

Kort Beskrivelse​

Kvm.

Ledig fra​

Mdl leje​​

Type​

KØBENHAVN k

​Stor, lys 4 vær. lejlighed midt i City. Meget tæt på Nørreport Station og midt i alle centrums fristelser med utallige forretninger, caféer, restauranter o.s.v.

Fra lejlighedens entré er der adgang til badeværelset samt toilet. Meget stor central stue, med flotte stuklofter m.v. Køkken med blottet murstensvæg og elegant komfur i det gamle ildsted. Spisestue i forbindelse med køkkenet. 2 rummelige soveværelser. 

​147

Snarest​

19.800​

Lejlighed​

KØBENHAVN s

​Nyere 3 vær. lejlighed på Islands Brygge.

Nyd udsigten over den såvel den indre by som Amager fælled fra denne dejlige lejlighed på 7. sal.

Rummelig entre, badeværelse med vaskesøjle og brus. Åben køkken stue afdeling, hvor der er god plads til såvel spise- som opholdsmøbler, ligesom der er udgang til dejlig altan med uhindret udsigt over Amager fælled. 2 gode soveværelser. 

​102

Snarest​

16.500​

Lejlighed​

frederiksberg

​Dejlig stor 4 vær. lejlighed med god indretning.

Lejligheden står rummelig entre, 2 stuer en-suite og 2 værelser – det ene med skabsvæg. Rummeligt moderniseret køkken og dejligt stort moderniseret badeværelse. Lejligheden lejes fuldt møbleret og fri internet medfølger.

​115

15-11-2017

16.900​

Lejlighed​

Rødovre

​Gennemgribende renoveret villa – alt er nyt.

Villaen fremstår med indbydende indgangsparti som er tilbygget villaen. Herfra kan du enten op i stueetagen som er hævet ½ etage over jordniveau eller du kan gå ned i den lyse indbydende underetage/kælder. I stueetagen finder du: Fordelingsentré med god plads, 2 store værelser med skabe, badeværelse og stort åbent rum med stue, spisestue og køkken Fra stuen er der udgang til terrasse som er hævet op til samme niveau som stuen...

​92

+

92

(Kælder)

snarest​

22.000​

Hus​

Islands Brygge

​Nyere 4 vær. lejlighed på Islands Brygge.

Du bydes velkommen i dejlig entre som fører videre til det åbne køkken / stue område. Herfra har du udgang til stor syd-vest vendt altan med udsigt til havneløbet. 3 gode værelser, det ene værelse med egen altan. Lejligheden er begunstiget af lang afstand til nabo byggeri. Mulighed for at leje egen P-plads i aflåst P-kælder.

​107

15-01-2018​

18.000​

Lejlighed​

værløse

​Stor og lys villa som er moderniseret i 2001 og med tilbygning fra 2014.

2 badeværelser, 3 gode børneværelser + stort master bedroom med eget walk incloset og eget badeværelse med brus og spabad. Stort lys stue med loft til kip. Flere udgange til den store sydvest vendte terrasse, hvor livet kan nydes hele sommeren. Stor lukket have med drivhus og æbletræer.

​180

snarest​

19.500​

Hus​

Udlejet

Valby

​Dejlig hvidpudset villa tæt ved Damhussøen. Beliggende i roligt og attraktivt villa område.

Villaen er på 148 godt udnyttede kvadratmeter fordelt på to etager. Dertil er der 44 m2 kælder. I stueplan finder du rummelig entre, gæstetoilet, køkken/spisestue og 2 stuer en suite. På 1. salen er repos, 3 gode værelser og badeværelse. Til huset hører også en god, hyggelig og børnevenlig have.

148

+

44

(Kælder

01-11-2017​

19.500​

Hus​

Hedehusene

​Økonomisk og meget flot familievilla med gulvvarme overalt. Boligen som er opført i år 2008 er særdeles velindrettet med separat børneafdeling med 2 soveværelser og badeværelse, forældresoveværelse med eget bad, ekstra soveværelse/kontor, stort alrum med køkken/spiseafdeling og opholdsstue ud i et samt praktisk bryggers med vaskefaciliteter. Skøn og rolig beliggenhed med nem og hurtig adgang til både offentlig transport samt motorvejen til København. 

140​

Snarest​

16.500​

Hus​

amager

​Åben og veldisponeret lejlighed i 2 etager og med bedste beliggenhed i Ørestaden. Udlejes møbleret. Kort afstand til Metro linjen. Skønne fælles tagterrasser, hvor udsigten kan nydes i fulde drag. Lejligheden er beliggende på 7. sal. Fantastisk lystindfald i lejligheden. På nederste etage er åben planløsning med entre, køkkenafsnit og stue. Endvidere badeværelse og disponibelt rum. På øverste etage findes stort repos som er meget velegnet til kontor samt soveværelse. 

94​

01.09-2017​

13.900​

Lejlighed​

København Nv

​Lys og godt indrettet 3 vær. lejlighed beliggende på rolig vej. Gennem utallige busforbindelser nås det meste af København på under en ½ time.

Du bydes velkommen i praktisk entre. I åben forbindelse hermed finder du køkken/stue som er boligens centrale rum, herfra er der udgang til dejlig sydvestvendt altan. 2 regulære værelser og moderniseret badeværelse. I hele lejligheden er der højt til loftet, hvilket er medvirkende til en rigtig god og behagelig rumfornemmelse.

lejligheden er uden bopælspligt.​

​110

snarest​

15.500​

Lejlighed​

Udlejet

København k

​Dejlig lys 3 vær. lejlighed opført i 2005. Smukt beliggende ved Christianshavns kanaler og volde i et område med en smuk blanding af nyere bebyggelse og ældre restaurerede bygninger. Meget kort afstand til centrum via den nye gang/cykelbro.

Såvel ejendommen som lejligheden er opført i lækre materialer. Lejligheden indeholder rummelig entre, brusebadeværelse, stue / køkken med udgang til vestvendt altan. 2 gode værelser med skabe. 

​98

01-09-2017​

17.000​

Lejlighed​

Islandsbrygge

​Utrolig lys og veldisponeret nyopført lejlighed. Beliggende direkte ud til havneløbet og med altaner mod både nord og syd.

Stort lyst centralt rum med køkken/spisestue/stue. Fra stuen er der udgang til lejlighedens største overdækkede altan på 10 kvm. Centralt beliggende badeværelse med 2 håndvaske og brus. 3 gode værelser med kig til havneløbet.

​​118

01-08-2017​

19.900​

Lejlighed​

Amager

​Nyligt opført rækkehus med udsigt til Fælleden.

I Skovkvarteret tæt på den nye Superarena udlejes nyligt opført rækkehus i 3 etager. Gennemtænkt planløsning med 2 badeværelser og 3 soveværelser. Egen terrasse samt udhus. I stueplan finder du entré med garderobe, badeværelse og køkken/alrum med udgang til terrassen. 1 sal består af stue og 1 værelse. På 2. salen er der 2 værelser samt badeværelse.

​​120

Snarest​

16.000​

Lejlighed​

Rungsted

​Meget lys og elegant lejlighed opført i år 2015. Alle moderne bekvemmeligheder. Gulvvarme overalt. Lavt varmeforbrug. Køkken/stue i et meget stort rum, hvor der er god plads til såvel spise- som opholdsmøbler. Store værelser. 2 altaner. Egen P-plads i aflåst P-kælder.

​​159

snarest​

19,500​

Lejlighed​

NOrdhavn

​Bo nyt og centralt i det nye Nordhavn. Her udlejes en dejlig 73 kvm 2-værelses lejlighed i et område, der stort set er færdigudviklet og fuldt beboet. Lejligheden er smagfuldt indrettet og udlejes møbleret. Til lejligheden hører altan samt adgang til fælles tagterrasse med fantastisk udsigt. Der er gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden rummer et flot, åbent køkken, en rummelig stue samt soveværelse og flot badeværelse. I entreen er en stor skabsvæg. Bemærk, at der ikke må haves folkeregisteradresse i lejligheden. 

​​73

snarest​

14,500​

Lejlighed​

​Comfort Housing  ▪  Strandvejen 153 1 sal  ▪  2900 Hellerup  ▪  Tlf. +45 61 16 55 88