Søg bolig

Hvis I ikke finder en bolig som matcher Deres ønsker, så kontakt os ! Gennem vor store kontaktflade i Storkøbenhavn og Nordsjælland området har vi mulighed for en søgning af bolig som specifikt matcher jeres ønsker og krav. Denne service er naturligvis omkostningsfri for jer.​

Boliger

Klik på kolonneoverskrifterne for sortering af emnerne.​

Billede​

Kort Beskrivelse​

Kvm.

Ledig fra​

Mdl leje​​

Type​

gentofte

​Lækker, gennemrenoveret lejlighed øverst oppe med masser af lys og en god ruminddeling. Dejlig altan og fælles have og tæt på Gentoftes mange spændende forretninger. Nem adgang til både offentlig transport og motorvejsnet.

98​

15-04-2018​

16.000​

Lejlighed​

København s

​Helt nyopført 3 vær. lejlighed med en fantastisk udsigt over havneløbet. Her er en skøn stor vestvendt altan, hvor eftermiddags og aften solen kan nydes hele sommeren. 2 Gode værelser, det ene med altan. Brusebadeværelse med vaskesøjle. Dejlig køkken / stue afdeling med store vinduer og udgang til lejlighedens store altan.​

105

Hurtigst muligt​

17.900​

Lejlighed​

Rungsted

​Næsten ny, meget lys og elegant lejlighed opført i 2014. Beliggende på 2. sal med udsigt over villa område. Alle moderne bekvemmeligheder. Gulvvarme overalt. Lavt varmeforbrug. Badeværelse samt gæstetoilet. 2 dejlige altaner, hvor solen kan nydes det meste af dagen.

135

​Snarest

18.000​

Lejlighed​

Rungsted

​Næsten ny, meget lys og elegant lejlighed opført i 2014. Alle moderne bekvemmeligheder. Gulvvarme overalt. Lavt varmeforbrug. Badeværelse samt gæstetoilet. Dejlig stor terrasse.

112

​Snarest

14.000​

Lejlighed​

Vedbæk

​Ualmindelig charmerende ejendom beliggende på hyggelig sidevej til Strandvejen. Få minutters gang til Vedbæk Marina, Vedbæk Station og indkøb. Stueetagen indeholder: Entre, køkken, stor spisestue i direkte forbindelse med stue og fantastisk hyggelig udestue med godt lysindfald. Stuegulvene er beklædt med mørkt træ.

126 + 50 (Kælder)

​Snarest

18.500​

Hus​

Charlottenlund

​Dejlig villa med den helt rigtige beliggenhed på stille villavej i Charlottenlund.

Villa i flere etager med god plads til hele familien på de veldisponerede 235 kvm. Villaen fremtræder overalt meget velholdt og med de helt rigtige materialer. I stueplan finder du 3 stuer en suite, stort køkken / spisestue område samt entre og toilet. 

235​

15-04-2018​

33.000​

Hus​

København s

​Rækkehus fra 2014. Såvel bolig som interiør er af meget høj kvalitet og med skøn 42 kvm. stor tagterrasse. Huset er beliggende få minutters gang fra Metroen og det skønne rekreative område - Amager Strandpark.

130

+

65

(kælder)

+

42

(tagterrasse)

01-05-2018​

23.300​

Lejlighed​

Islandsbrygge

​Godt udnyttet og helt moderne lejlighed med bedste beliggenhed allerførst på Bryggen. 2 altaner, den ene (og største) er sydvestvendt mod ejendommens afskærmede gårdmiljø.

Lejligheden er fra 2006 og indeholder: Entre med adgang til lejlighedens ene badeværelse. Stort opdelt rum som er lejlighedens omdrejningspunkt. Rummet er opdelt i spisestue, køkken og opholdsstue. 

102

01-06-2018​

17.500​

Lejlighed​

Vanløse

​Fuldt møbleret og velindrettet parcel hus med bedste beliggenhed i Vanløse. Stille villavej og med kort afstand til Flintholm station (Metro + S-tog) og 200 meter til Katrinedals Skolen som er en af de bedst ratede i området.

153​

01-04-2018​

22.300​

Lejlighed​

KØBENHAVN s

​​Helt ny penthouselejlighed med 2 overdækkede altaner og fantastisk udsigt over byen og Amager Fælled.

Lejligheden står med særdeles god udnyttelse af alle kvadratmeter og med alle moderne bekvemmeligheder. Du bydes indenfor i rummelig entre, her er 2 reelle soveværelser, badeværelse med brus og vaskesøjle. I køkken/stue afdelingen mødes du af et hvidt fantastisk lysindfald og udgang til begge lejlighedens altaner, hvor solen kan nydes fra middagstid og helt til solnedgang. 

​92

Snarest​

14.900​

Lejlighed​

KØBENHAVN k

​Beliggende på Københavns nye attraktive havnefront. Området er kendetegnet ved de mange kanaler, slusen og havneløbet, der sammen med de mange små bådklubber og havnebadet giver området en skøn maritim stemning. I selve lejligheden finder du: Fordelingsentre, badeværelse med vaskesøjle og separat brus, køkken med plads til spisebord og nedgang stuen, hvorfra der er adgang til lejlighedens altan. 2 reelle soveværelser.

96​

Snarest​

15.000​

Lejlighed​

KØBENHAVN k

​Stor, lys 4 vær. lejlighed midt i City. Meget tæt på Nørreport Station og midt i alle centrums fristelser med utallige forretninger, caféer, restauranter o.s.v.

Fra lejlighedens entré er der adgang til badeværelset samt toilet. Meget stor central stue, med flotte stuklofter m.v. Køkken med blottet murstensvæg og elegant komfur i det gamle ildsted. Spisestue i forbindelse med køkkenet. 2 rummelige soveværelser. 

​147

Snarest​

19.800​

Lejlighed​

Udlejet

Islandsbrygge

​​Islands Brygge 75 B, st. , 2300 København S

Nyere 4 vær. lejlighed på Islands Brygge.

Du bydes velkommen i dejlig entre som fører videre til det åbne køkken / stue område. Herfra har du udgang til stor syd-vest vendt altan med udsigt til havneløbet. 3 gode værelser, det ene værelse med egen altan. Lejligheden er begunstiget af lang afstand til nabo byggeri. Mulighed for at leje egen P-plads i aflåst P-kælder.

​107

15-01-2017​

18.000​

Lejlighed​

Udlejet

frederiksberg

​Dejlig stor 4 vær. lejlighed med god indretning.

Lejligheden står rummelig entre, 2 stuer en-suite og 2 værelser – det ene med skabsvæg. Rummeligt moderniseret køkken og dejligt stort moderniseret badeværelse. Lejligheden lejes fuldt møbleret og fri internet medfølger.

​115

Snarest​

16.900​

Lejlighed​

Udlejet

København k

​Dejlig lys 3 vær. lejlighed opført i 2005. Smukt beliggende ved Christianshavns kanaler og volde i et område med en smuk blanding af nyere bebyggelse og ældre restaurerede bygninger. Meget kort afstand til centrum via den nye gang/cykelbro.

Såvel ejendommen som lejligheden er opført i lækre materialer. Lejligheden indeholder rummelig entre, brusebadeværelse, stue / køkken med udgang til vestvendt altan. 2 gode værelser med skabe. 

​98

01-09-2017​

17.000​

Lejlighed​

NOrdhavn

​Bo nyt og centralt i det nye Nordhavn. Her udlejes en dejlig 73 kvm 2-værelses lejlighed i et område, der stort set er færdigudviklet og fuldt beboet. Lejligheden er smagfuldt indrettet og udlejes møbleret. Til lejligheden hører altan samt adgang til fælles tagterrasse med fantastisk udsigt. Der er gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Lejligheden rummer et flot, åbent køkken, en rummelig stue samt soveværelse og flot badeværelse. I entreen er en stor skabsvæg. Bemærk, at der ikke må haves folkeregisteradresse i lejligheden. 

​​73

snarest​

14,500​

Lejlighed​

​Comfort Housing  ▪  Strandvejen 153 1 sal  ▪  2900 Hellerup  ▪  Tlf. +45 61 16 55 88