UDLEJ DIN BOLIG

Nem og tryg udlejning af lejligheder, rækkehuse og huse i København og Nordsjælland

Lad Comfort Housing finde den helt rigtige lejer til din bolig i København eller Nordsjælland. Vi giver dig en nem og tryg boligudlejning og står for alt fra vurdering, markedsføring og fremvisning til udarbejdelse af lejekontrakt og indflytningssyn.

UDLEJNING VIA COMFORT HOUSING

For os er boligudlejning ikke blot et spørgsmål om at finde en lejer. Vi finder den rigtige lejer og lægger vægt på en grundig vurdering. Vi ser på lejers økonomi, ligesom vi vurderer, om det er en person eller familie, som vil passe til din bolig og passe godt på den. For udlejning er en tillidssag. Og vores mål er at skabe et trygt udlejningsforløb og tilbagelevering af din bolig i pæn stand.

Ring til Comfort Housing på:

DET FÅR DU:

1

Vi besøger dig og gennemgår din bolig

2

Vi foretager en vurdering af, hvad vi kan udleje din bolig for

3

Du underskriver en udlejningsaftale med Comfort Housing

4

Vi udbreder kendskabet til din bolig i vores netværk samt ved markedsføring

5

Vi fremviser din bolig og vurderer hver enkelt potentielle lejer

6

Du godkender lejer, og vi udarbejder lejekontrakt mellem dig som udlejer samt lejer

7

Vi foretager indflytningssyn (inkl. aflæsning af forbrug) og udarbejder rapport med billeddokumentation

8

I hele lejeperioden tilbyder vi en række services til dig og lejer

TRYGHED OG KLARE RETNINGSLINJER

En altafgørende betingelse for en vellykket udlejning er forholdet mellem lejer og udlejer. Hos Comfort Housing matcher vi boliger med de rigtige lejere. Vi er desuden specialister i tidsbestemt boligudlejning, og vi stræber altid efter, at du som udlejer til enhver tid føler dig tryg ved udlejningen.

Vores assistance i forbindelse med udlejning af din bolig strækker sig helt fra de indledende overvejelser omkring hvilke muligheder, du har som udlejer, til lejekontrakten er underskrevet, og boligudlejningen træder i kraft. Dertil tilbyder vi en række services og administration undervejs i udlejningsforløbet samt udarbejdelse af fraflytningsrapport med grundig billeddokumentation.

UDLEJNING TIL PRIVATE, EXPATS, AMBASSADER OG VIRKSOMHEDER

Hos Comfort Housing har vi et stort netværk og udlejer både til private, expats, ambassader og virksomheder i København og Nordsjælland. Vores kunder er ofte interesserede i huse og lejligheder, der fremtræder i god og indflytningsklar stand.

Nogle gange er det et ønske, at boligen er møbleret. Er den ikke det, hjælper Comfort Housing med møblering tilpasset den interesserede lejer. Som udlejer kan det også gavne din bolig at vise den frem med et let møblement, og her assisterer Comfort Housing ligeledes.

Services

Om Comfort Housing

Kontakt os

Udlej din bolig

Få en uforpligtende vurdering af din bolig

Vi yder altid grundig rådgivning og leder dig trygt gennem hele udlejningsprocessen. Vores lejere er ofte expats, der ønsker bolig i København eller Nordsjælland.